ENSLAVED: Odyssey to the West Premium Edition Ücretsiz İndirme

 ENSLAVED: Odyssey to the West Premium Edition Ücretsiz İndirme

ENSLAVED ™: Odyssey to the West ™ Premium Edition Doğrudan Bağlantı ve Torrent'de Kırık Bilgisayar Oyununu Ücretsiz İndirin. ENSLAVED ™: Odyssey to the West ™ Premium Edition - İki farklı karakter bir… boyunca hayatta kalmak için huzursuz bir ortaklık oluştururken sürükleyici, sürpriz dolu bir yolculuğun peşinden gidin.

ENSLAVED ™: Odyssey to the West ™ Premium Edition Ücretsiz İndirme

ÇATLAK - ÜCRETSİZ İNDİRİN - TORRENT


Oyun değerlendirmesi


 

 GELİŞTİRİCİ: Ninja Theory

 YAYINCI: BANDAI NAMCO Entertainment

 ÇIKIŞ TARİHİ: 24 Ekim 2013

 TÜR: Macera, Aksiyon, Hack and Slash, Bilim Kurgu, Açık Dünya

 

Tehlikeli, kıyamet sonrası Amerika'da hayatta kalmak için iki farklı karakter huzursuz bir ortaklık kurarken sürükleyici, sürprizlerle dolu bir yolculuğa çıkın.

Gelecekte 150 yıl, savaş ve yıkım dünyayı harabeye çevirdi, geriye çok az insan kaldı ve doğanın dünyayı geri aldı. Gizemli köle gemileri, azalan nüfusu toplar ve onları asla geri dönmemek üzere batıya çıkarır.

Teknolojik açıdan bilgili genç bir kadın olan Trip, bir köle gemisi tarafından hapsedilir, ancak zihinsel becerisini kullanarak kaçmayı başarır. Güçlü, vahşi bir yalnız ve bir mahkum olan maymun, ham gücü ve kaslılığıyla da özgürleşir. Trip, Maymun'un özgürlüğe giden bileti olduğunu ve eve dönüş tehlikeli yolculuğunda hayatta kalmanın tek umudu olduğunu çabucak anlar. Bir köle kafa bandını keser ve onları birbirine bağlayarak Maymun'a takar. Eğer ölürse ölür ve yolculuğu artık onun haline gelmiştir. ENSLAVED, iki ana karakter arasındaki karmaşık ilişkiye odaklanır. Oyuncular, kendisinin ve Trip'in özgürlüklerinin önünde duran tehdit ve engellerden kurtulmasını sağlamak için savaş, strateji ve çevresel geçişin bir karışımını kullanarak Monkey rolünü üstlenirler.

ENSLAVED ™: Odyssey to the West ™ Premium Edition Torrent İndir

Anahtar Getiriler:

  • Premium Sürüm, eleştirmenlerce beğenilen orijinal oyunu ve ek DLC içeriği "Pigsy's Perfect 10" ile karakter geliştirme görünümleri Ninja Monkey, Classic Monkey ve Sexy Trip'i içerir.
  • İlgi Çekici Hikaye - Ünlü romancı ve ünlü romancı tarafından ortak yazılan 400 yıllık klasik Batı'ya Yolculuk romanının kıyamet sonrası yeniden anlatımı
  • Sinematik Bir Başyapıt - Monkey ve Trip'in hikayesini yönlendiren kritik olayları canlandıran ve Monkey rolünü de üstlenen Andy Serkis'in ortak yönetmenliğini yaptığı dramatik ara sahneler.
  • Çarpıcı Ortamlar - Doğa tarafından geri kazanılan ve her fırsatta tehlikeyle dolu, savaşın harap ettiği şehir manzaralarının güzel, ürkütücü dünyasını keşfedin.
  • Dinamik Savaş Sistemi - Yakın dövüş saldırılarının, blokların ve yoğunluğun bir kombinasyonunu kullanarak çevik hünerlerle saldır ve savun

ENSLAVED ™: Odyssey to the West ™ Premium Edition PC Crack


BAĞLANTILAR İNDİR


 


Sistem gereksinimleri


 

Minimum:

  • İşletim Sistemi: Windows XP SP2, Vista veya üstü
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo @ 2.20GHz / AMD Athlon 64 X2 4600+
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia Geforce 9600 / ATI Radeon HD 4850
  • DirectX: Sürüm 9.0c
  • Depolama: 12 GB kullanılabilir alan

Yorum Gönder

0 Yorumlar