Hitman Absolution Ücretsiz İndir

  Hitman Absolution Ücretsiz İndir


TWITTERPAYLAŞ

Hitman: Absolution ™ Direct Link ve Torrent'de Kırık PC Oyununu Ücretsiz İndirin. Hitman: Absolution ™ - Orijinal suikastçı geri döndü! Teşkilat tarafından ihanete uğrayan ve polis tarafından avlanan Ajan 47, kendisini yozlaşmış ve sapkın bir dünyada kurtarmanın peşinde bulur ..

Hitman: Absolution ™ Ücretsiz İndirme

ÇATLAK - ÜCRETSİZ İNDİRİN - TORRENT


Oyun değerlendirmesi


 

 GELİŞTİRİCİ: Io-Interactive A / S, Feral Interactive (Mac)

 YAYINCI: Io-Interactive A / S, Feral Interactive (Mac)

 ÇIKIŞ TARİHİ: 19 Kasım 2012

 TÜR: Aksiyon, Nişancı, Macera, Strateji

 

Hitman: Absolution, bugüne kadarki en kişisel sözleşmesini üstlenen Orijinal Assassin'i takip ediyor. Teşkilat tarafından ihanete uğrayan ve polis tarafından avlanan Ajan 47, kendisini yozlaşmış ve sapkın bir dünyada kurtarmanın peşinde bulur.

Ana Özellikler

Glacier 2 ™ teknolojisini sergilemek : HITMAN: ABSOLUTION, sinematik bir hikayeye, ayırt edici sanat yönetmenliğine ve son derece orijinal oyun ve ses tasarımına sahip olacak şekilde sıfırdan inşa edildi.

Kontratlar Modu: Yenilikçi yeni çevrimiçi modda seviyeyi, hedefleri, silahları ve suikast kurallarını seçerek kendi özel vuruşlarınızı oluşturun. Oluşturulan sözleşmeler arkadaşlarınızla veya tüm Hitman topluluğuyla paylaşılabilir ve kazandığınız para silahların, yükseltmelerin ve kılık değiştirmelerin kilidini açar.

Seçim Özgürlüğü: Avınızı takip edin, onlarla kafa kafaya savaşın veya ilerledikçe uyum sağlayın. Agent 47 olarak, son derece gelişmiş oyun mekaniği ve çığır açan yapay zeka sistemi sayesinde seçim sizin.

Hitman: Absolution ™ Torrent İndir

Yaşayan, Nefes Alan Bir Dünyayı Deneyimleyin: Hitman dünyasında: Absolution, benzersiz karakterler, zengin diyaloglar ve Hollywood standart performansları, eşi benzeri olmayan bir oyun deneyimi yaratmak için bir araya geldiğinden, her an bir hikayeye dönüşebilir.

Kılık değiştirmeler: Ajan 47 olarak, tanıştığınız hemen hemen herkesin kimliği almak için sizindir. Avınızı hareketsizleştirin, kıyafetlerini çalın ve içgüdülerinizi düşmanlarınıza karışmak ve aldatmak için kullanın.

İçgüdü Modu: Dünyayı Ajan 47'nin gözünden görün ve dünyanın en ölümcül suikastçısı olun. Hitman: Absolution'ın İçgüdü Modu'nu kullanarak düşman hareketini tahmin edecek, yüksek güçlü silahları öldürmenin ve ölümcül doğrulukla kullanmanın yeni yollarını keşfedeceksiniz.

Hitman: Absolution ™ PC Crack


BAĞLANTILAR İNDİR


 


Sistem gereksinimleri


 

Minimum:

  • İşletim Sistemi: Windows Vista, 7
  • İşlemci: Gerçek çift çekirdekli CPU (Intel, AMD)
  • Sabit Disk Alanı: 24GB
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: NV8600 512 Mb RAM veya AMD eşdeğeri
  • DirectX®: 10

Önerilen:

  • İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i7 veya AMD Athlon II X4
  • Sabit Disk Alanı: 24GB
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 260 veya ATI Radeon HD 5770
  • DirectX®: 11

Yorum Gönder

0 Yorumlar