Parçalanmış - Unutulmuş Kralın Öyküsü




 Açıklama

Başlangıçta Kral vardı.
Bir düşünceden, Boşluğu canlandırdı.
Bir bakışta dünyayı yarattı.
Ve bir fısıltıdan bizi yarattı.


Dünya olduğu gibi gitti, Kral'ın ortadan kaybolmasıyla kayboldu. Bu terk edilmiş toprakların bir Gezgini olarak, gerçekliğin parçalarını bir araya getirmek ve beceriye dayalı dövüş, yenilikçi açık dünya platformu ve hayatta kalanların tanıklıklarıyla medeniyetin düşüşünün izini sürmek size kalmış… Bazıları diğerlerinden daha güvenilir.


Ethereal keşif ve destansı savaşlar

Anlatılmamış hikayeler ve güçlü düşmanlardan oluşan harap bir kıta, dolaşmak için sizindir. Yollarına çıkmayı göze alanlar için, Hypnos dünyası birçok sır içerir, bazıları size yolunuzda yardımcı olmak için, bazıları ise varlığınıza giden yolu aydınlatmak için. Shattered - Tale of the Forgotten King'in gerçekliği kapsayan aksiyon-macera oyununda karmaşık bir dallanma anlatısına ayarlanmış hassas tabanlı dövüş ve 2.5D platform oluşturma deneyimini yaşayın .

Hazır mısın, Gezgin ?



Özellikleri:

Keşfedilecek yeni bir dünya : Dallara ayrılan yollar ve gizemli sırlarla muhteşem bir şekilde oluşturulmuş yarı açık bir dünyayı keşfedin. Her yeni bölge, çarpıcı sanat yönetimi ve incelikle hazırlanmış tasarımıyla bir hikaye anlatır.

Yenilecek korkunç düşmanlar: Düşmanlarınızı gözlemleyin, hareketlerini tahmin edin ve onlara karşı kendi saldırılarını kullanın. Savaş alanına hükmetmek için yakın dövüş kılıç dövüşleri ve uzun mesafeli büyü sapan arasında geçiş yapın ve tam 3D ve 2.5D savaşlar arasında sorunsuz geçişler yaşayın.

Yapımında 10 yıllık bir hikaye: Shattered'ın evreni, on yılı aşkın bir süredir devam eden hayal gücü ve yaratıcılığın doruk noktasıdır: Redlock Studio'da zihinlerden yaratılan destansı bir gerçeklik. Tale of the Forgotten King, şimdiden planlanmış daha fazla oyunla Hypnos dünyasına ilk adımdan başka bir şey değil.

Tamamen sana ait bir hikaye: Hypnos'tan kurtulanların hepsi güvenilir değildir: çoğu size bu yolda yardım edecek olsa da, sizi kendi amaçları için kullanmaya çalışanlar var. Dünya, maceranız sırasında yaptığınız seçimleri hatırlayacak ve yalnızca odaklanmış ve adanmış olanlar ötesindeki gerçeği görecek.

Sürekli ilerleme: İster savaş ister keşif yoluyla, Wanderer gelişecek. Nasılsın sana kalmış. Sınırlı kaynaklarınızla gücünüzü artıracak mısınız yoksa Hypnos'un başka bir gerçeğini mi keşfedeceksiniz? Yeni bir silah mı satın alıyorsun yoksa büyü yapma yeteneğini mi artırıyorsun? Seçim sizin ama dikkatli seçin: her yol seçilemez.

« Bin Kapılı Saray'a ulaşmak için günler, haftalar ve aylarca unutulmuş yollardan geçtim. Artık sadece sessizliğin hüküm sürdüğü bir yer. Rüzgarın durduğu ve gelgitlerin Büyük Yarık ile geri çekildiği yer. Büyük Ayrılış.

Ve işte buradaydım, geçmiş ve gelecek anılarımın sisinde yıkanmış, hareketsiz kalan bu efsanevi yerde duruyordum. Hypnos'ta herhangi birinin harita veya pusula olmadan bulabileceği tek yer, Kral hâlâ hüküm sürüyordu.

Ve Ruhumdaki Sessizliği Hatırlıyorum.
Rüzgardaki Acı Yağmur Damlaları. »
Popüler başarılar
Sistem gereksinimleri
Minimum sistem gereksinimleri:
Sistem:
Windows 8.1 64 bit, Windows 10 64 bit
İşlemci:
IntelCore i3-2100
Hafıza:
4 GB RAM
Grafikler:
NVIDIA® GeForce GTX 970
Depolama:
15 GB kullanılabilir alan

Yorum Gönder

0 Yorumlar